Victòria Raventós

  • En aquest moment, cursant el Màster en Medicina Antienvelliment i Longevitat de la Universitat de Barcelona
  • Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull/Blanquerna de Barcelona
  • Formada en el maneig de la dieta baixa a FODMAPs per la Universitat de Monash, (Austràlia).
  • Amb anys d'experiència en optimitzar la composició corporal tant en població general com esportistes, prevenir i tractar malalties cròniques a través de l'alimentació, i en el tractament nutricional d'intoleràncies alimentàries, al·lèrgies i de diverses patologies digestives.
  • Màster Europeu en Alimentació, Nutrició i Metabolisme (2013-14). Universitat de Navarra
  • Tècnic superior en Dietètica (2002-04). Escola Ramon i Cajal. Barcelona.
  • Diplomatura de Postgrau: Bases clíniques en Medicina i Cirurgia Cosmètica (2001-02). Hospital Santa Creu i Sant Pau. UAB
  • Diversos cursos de postgrau en Nutrició i Salut (1998-00). Universitat de Navarra
  • Màster en Nutrició i Ciències dels Aliments (1994-96). Universitat de Barcelona
  • Llicenciada en Medicina i Cirurgia General (1985-91). Universitat de Barcelona. Nº de col 32057
  • Sòcia de l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica
  • Dietista-Nutricionista, núm. de col·legiada CAT002254

Utilitzem cookies al nostre lloc web per brindar-te l’experiència més rellevant, recordant les teves preferències i visites repetides. En fer clic a «Acceptar totes», consenteixes l’ús de totes les galetes. Podeu visitar «Més informació» per conèixer la nostra Política de Cookies.

Ves al contingut